anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la 17 ani si 9 luni la 1.67-1.68 cite kg trebuie sa am? (sunt fata)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Maxim 65 kg

| LolaLollita a răspuns:

Un 57 ar fi perfect. La fete, din ultimele 2 cifre ale inaltimii (ai 167cm, deci din 67 in cazul tau) se scade 10, si obtii numarul de kg, respectiv 57. Dar depinde si cum esti proportionatahappy

| Louuder98 a răspuns:

Depinde din ce unghi privesti, daca vrei sa fii un schelet poti ajunge si la 40 de kglaughing dar daca vrei sa arati cat de cat normal, intre aproximativ 50 si 65 kg. Si eu sunt cam tot cat tine de inalta, dar mai mica la varsta si am in jur de 56 kg

| white93 a răspuns:

Pai cam 67-68 de kg...

| izuca333 a răspuns:

Nu stiu sigur.Depinde si de forme.Eu am 15 ani, 1, 71 inaltime si 48 kg si nu sunt chiar foarte slaba asa ca tu ar trebui sa ai cred ca vreo 50 kg

| Corinush2013 a răspuns:

Eu am 51 de kg si nu-mi place cum arat (((imi pare ca am picioare mari(((( nu stiu ce sa fac..doresc de luni sa ma pun pe dieta sad