Păi poate este cineva care face asta sau vrea să ajungă doctor de ochi eu vreau doar să rezolv asta atât
Mai baiatule, este medic cel care ti-a spus de operatie.
Deci asa trebuie sa faci.
Fiica mea cea mare s-a născut cu strabism. La fel, a avut perioade în care a purtat ocluzor, pentru a forța ochiul afectat să revină în poziție normală. Plus ochelari, fiindcă strabismul s-a manifestat pe fondul miopiei. Poartă ochelari de la trei ani și de-a lungul timpului a schimbat periodic dioptriile.
Strabismul s-a rezolvat prin operație la o clinică din București, clinica Oftapro, pe care ți-o recomand cu toată încrederea. Operația a fost făcută pe mușchii oculari, la ambii ochi. A costat 1200 de euro acum trei ani.
Trebuie neapărat să ajungi la un consult la un medic strabolog (medic oftalmolog specializat pe strabism). Poate chiar la clinica de care îți ziceam.
Sănătate multă și s-auzim numai de bine!
Da păi o să îmi fac o programare la un consult, eu nu văd cu ochiul drept 100% și la cel stâng 20-40% și îmi e frică de operație și eu la fel când am fost mic am purtat ochelari și plasture poate pot face ceva și să nu mă operez
Lasă frica de operație, oricum vei fi sub anestezie. Dacă ai probleme atât de mari, nu mai amâna, fă-ți programarea, clinica este destul de căutată și o să dureze cam două luni până găsești loc liber.
021 252 5201
Păi nu e așa de grav adică doar când sunt obosit fuge, și poate pot să remediez problema prin purtarea ochelarilor
Poate. Doar medicul îți poate spune. Unul ți-a spus deja cum vede situația, o a doua părere nu strică nici ea. Dar nu mai amâna, fiindcă problemele se pot agrava foarte ușor și anii trec.
La mine e problema doar cand sunt obosit, înțelegi, și de-aia zic poate pot face ceva
Gen eu când sunt obosit ochiul se duce în colț și când nu sunt obosit ochiul este normal, și vreau să fie normal tot timpul înțelegi
Ghici ce, am exact problema asta, eu nu vad cu ochiul care are strabism, si cand stau chiar si 10 minute pe telefon se duce ochiu meu gata)), daca operația aia in Germania te ajuta fa o frate
Am fost operat acum cateva luni
Păi nu e nicio operație, gen am citit ca poți face exerciții sau să porți ochelari îți definitiv ori până se reglează ochiul
Păi dacă ai fost operat nu mai trebuie să ai nicio problema și cum a fost operația?
Nah,frate la unghi mare trebuie operat, si la varsta ta (eu am 16)nu e nimic de facut, operează-te si trăiește ti viata prietene
In general nu doare, m-am uitat in jos 2 zile, cand te pune sa te stergi dimineata la ochi cu serul ala da in jos, de la pleoapa la obraz intelegi tu miscarea, o sa mi mulțumești, stai calm nu doare nimic, te recuperezi in maxim 1 luna doua full tun, eu cred ca mai fac una dar astept sa ma angajez si ma ocup numai de problema mea la ochi
Mie îmi e frică rău de operații își sper să nu fie așa grav
Daca vrei sa vorbim ai aici Instagram ul meu frate _razvan_7 vorbim despre ce detalii vrei tu ca pe TPU e enervant te ajut eu
Dă-mi tu ca nu te găsesc stark_id29