In medie pe zi cad intre 100-150 de fire de par deci dupa parerea mea e normal sa cada 3-4 fire
Buna! Eu cred ca este normal sa iti cada.Mie imi cad si mai multe fire de par si nu folosesc fixativ des.
Poate atunci cand te speli pe cap iți rupi câteva fire de par 3-4 nu sunt multe având în vedere că în mod normal pierdem aproximtiv 50 de fire de păr pe zi. nu e motiv de îngrijorare dar dacă chiar vrei eu ți-aș recomanda să folosești un șampon special pentru căderea părului.
Este normal sa iti cada cateva fire de par.Incearca sa folosesti o masca de par o data pe saptamana pentru un par sanatos si stralucitor.1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.
sI sunt la farmaciile sensiblue vitamine special pentru un par sanatos.Este important ca firul sa primeasca vitaminele necesare din interior.
I.auzi la ala 150 de fire de par pe zi! cezarelzaharel pai ramai chelios in 2 saptamani! poate la frizer cand te tunzi cad atatea fire de par!
Nu este cazul sa te ingrijorezi. In medie, barbatii si femeile pierd intre 40-100 de fire de par pe zi.
http://www.i-medic.ro/......-tratament
Vlalslsl întreabă: