anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la inceputul lunii viitoare, mai exact pe 12 trebuie sa merg la o nunta.problema este ca pana acum nu mi-a venit menstruatia si as vrea sa-mi vina mai repede, adica inainte de nunta. exista ceva care sa determine sa-mi vina mai repede menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| soparlamica a răspuns:

Poate mai ai sanse sa ramai insarcinata pana pe 12 si clar nu ti mai vinelaughing si asa rezolvi maaaaaarea problema. Astea sunt probleme absolut idioate. Exista tampoane interne care sunt foarte ok.

| Andreutsa25 a răspuns:

Stiu o metoda dar nu pot garanta ca este si foarte eficienta.Stiam ca pentru a-ti veni mai repede trebuie sa iei doua aspirine si apoi sa faci o baie foarte fierbinte si mult efort. Dar ti-am mai zis, nu stiu cat e de adevarat pentru ca nu am aelat niciodata la metoda asta happy.
Stiu sigur doar ca pentru a-ti intarzia in jur de 2-3 zile poti sa mergi la farmacie si sa iei o fiola sau doua de calciu.Asta am probat si e chiar buna happy.
:*

| Amachia a răspuns:

Pai da ar exista ceva, sa racesti la ovare dar dupa faza nasoala e ca te tine mai mult si poate dai si in altceva.
Mai bine astepti sa vina cand trebuie si distreaza-te fara sa te gandesti ca esti la ciclu.Ai grija sa ai in posetuta cateva absorbante si totul va fi ok. Te poti simti bine si daca esti la cilcu, bine aici nu se includ persoanele care au dureri groaznice in timpul menstruatiei.
Oricum, distractie placuta.:*

| mariutza98 a răspuns:

Nu te grabi, ca multe fete vor sa se distreze fara grija menstruatiei.winking