Si exista ceva pentru a stopa acest tic nervos, luminita?! Multumesc.
Exista tratament, dar pentru asta trebuie sa mergi la psihiatru. In paralel se face terapie psihocomportamentala
Bună. Astăzi seară mă lovit aceeași problemă. Este extrem de enervantă, mai ales că sunt răcit tun și slăbit de nu mai pot... Cum ați rezolvat problema?
Buna,dacă înghiți excesiv nu este in regula. Tratament nu cred ca ar exista. Mergi la medicul de familie.
Buna, croissant! Am si eu, aceeasi problema! Pai daca nu exista tratament, la ce ar trebui sa se astepte de la medicul de familie? Ii vadă dansul niste pastile sau vreun alt tratamen? Eu încă nu am ajuns, dar sper sa o fac cat mai curand, dar pana atunci, mi-ar prinde bine un raspuns!
Pai, daca nu exista tratament pentru ceea ce am eu, cu ce m-ar putea ajuta domnul doctor? Ms.
Cei din jurul meu imi spun ca, este foarte enervant si ca, ar trebui, sa ma controlez, dar nu pot este ca si cum as ramane fara aer (dar nu raman, am dat un exemplu) am încercat sa nu inghit, dar inghit din instinct. Nu stiu ce sa fac cu chestia asta, ma streseaza la maximum!
Poate sa imi dea cineva un raspuns concret la întrebarea mea, va rog! La ce ar trebui sa ma astept de la medicul de familie, imi va da pastile sau vreun tratament? A mai trecut cineva printr-o situație asemănătoare? Daca da, cum? Va multumesc!
GulDan întreabă: