Nu stiu! nu sunt in masura sa iti dau sfaturi de sanatate consultate si tu cu parinti pentru. ca ei stiu ceace este cel mai bine pentru. tine sper sa te ajut. Funda.Si aii grija de tine.
Probabil pulsul ti-a crescut de la energizant si de la ''panica'' pe care ai avut-o.pentru ca te-ai speriat cat ai putea avea ceva grav
Uite,eu am 14 ani, trebuie sa te calmezi.Fiind baiat, sistemul imunitar(sanatatea ta) e mult mai precoce, si mai rezistenta decat a unei fete.Singurele chestii generale pot fi la batranete, iar la aceasta varsta predomina racelile si deficit de calciu/magneziu(prea putin calciu sau magneziu in corp, pe astea le rezolvi cu pastile care le pui in apa si se dizolva). Daca ai 120 a fost deoarece te-ai speriat foarte tare, dar si de la energizant.Nu e bine sa bei energizant, mai ales in fiecare zi.Iti dai peste cap sistemul nervos si imunitaru slabeste.Nu mai bea... sper ca nu fumezi..Ai avut 120 deoarece ai baut energizant si ca te-ai speriat, data viitoar stai calm, ok?
Nu mai bea energizante.Cate kg ai?
Si kg in plus sunt o problema.
Salut pulsul sunt bataile inimi pe min. Dupa cum ai zis mai sus inainte sa ti se verifice pulsul ai baut un energizant deci pulsul ti-a crescut din cauza energizantului care a "pompat" andrenalina.Deci pe scut nu.ti face nicio problema e din cauza energizantului. FUNDA
Nu stiu ce sa zic te stii bonlav de cv?
du-te la medic pentru siguranta