La 16 ani energizantele sunt complet interzise. Utilizarea lor, asociata cu frica duce la suprasolicitarea cordului si la acest pul mare. daca vei continua cu energizante, o sa-ti imbolnavesti inima. Energizante poti consuma, la nevoie, dupa 20 de ani (la nevoie inseamna cand este o situatie de viata si moarte care iti impune sa stai treaz: boala cuiva, decesul cuiva, etc).
E ceva normal sa-ti creasca pulsul in conditii de stres, agitatie, efort fizic. Toti patim la fel. Stai linistit, nu e nici o problema!
Pulsul este un indicator mai putin concludent pentru sanatatea vaselor de sange, dar reflecta starea inimii.Cei mai sanatosi oameni au valoarea pulsului sub 70 batai /min; un puls accelerat este peste 80 batai/min; Valoarea lui crescuta poate fi redusa printr-o alimentatie adecvata.Du-te la un medic cardiolog pentru investigatii.
" cu o campanie " nu avea cum sa vina - nu mai baga pe oricine in casa - sau ti-a luat pulsul pe strada - la frigul de astazi eu nu mai aveam puls
Iti dau si eu un sfat! Ia-ti singur pulsul! La incheietura mainii, cu cealalta mana asezi 3-4 degete Aici ai mai multe detalii CUM (cu poze)
http://www.wikihow.com/Check-Your-Pulse
Recomand un ceas care are secundar!
Cum s-a zis si mai devreme... un puls normal. este de 70-80!
{ulsul creste in efort, stress, emotii, frica. si multi alti factori!
Eu iti recomand sa-ti iei singur pulsul! Atat in efort, cat si cand esti relaxat! (de exemplu pulsul la prima ora dimineata... cand te trezesti. e MAI MIC )
Fa un experiment de 2 - 3 zile si apoi ne mai auzim!
Salut!
Doamne ce prost... aveai pulsul ridicat deoarece aveai morcovul cu tot cu iepure si cu cusca in fund
Nu cred ca e o problema daca tot esti fricos probabil in momentul cind tia masurat bataile inimii te-ai alarmat putin, inima a inceput sa bata mai repede si ca rezultat ai obtinut un nr. mai mare decit trebuia ...incearca sa fii calm si sa respiri adinc si monoton atunci vei vedea nr. de batai mai exact