| Alexanderbass a întrebat:

Salut la toată lumea! Doresc sa va întreb pe cei care au mai trecut prin asa ceva sau care au pe cineva in situatia mea sad am fost diagnosticat cu chist pilonidal ( scurgeri purulente) etc! Am fist operat de doua ori in 6 luni pentru ca a recidivat! Urmează a treia oară ca a aparut din nou ai supurează! Nu știu ce să mă mai fac! Să nu mai recidiveze!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau ca infectia recidiveaza, dar asta ar trebui sa-ti spuna ca este posibil sa ai o infectie produsa de Staphylococcus aureus (Staficolocul auriu), sau alte bacterii.
Transmiterea infectiei se face prin contact direct, pe fondul unui sistem imunitar slabit, caz in care organismul nu poate face fata atacului unui stafilococ.

In popor se numeste FURUNCUL.

Poate este timpul sa faci un test de sange pentru detectarea de stafilococi si antibiograma (antibioticul care omoara acel stafilococ) ca sa poti scapa definitiv de el, din corp.

https://www.drmax.ro/......e-trateaza

sanatate multa!