| Maxim96 a întrebat:

Salut la toata lumea! Trebuie sa stau 5-6 zile internat in spital in urma unei interventii chirurgicale la picior.Sugerati-mi ce as putea face ca sa nu ma plictisesc prea tare. Ofer funda celui mai tare raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te odihnesti, asculti muzica, citesti o carte, vorbesti la telefon.
Insanatosire grabnica!
Te pup!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Citeste. Sunt sigura ca ai cel putin 100 de carti in asteptare, iar daca n-ai, mergi intr-o biblioteca si ia de acolo tot ce iti doreste sufletul. Nu te vei plictisi

| Raniia a răspuns:

Nimic nu este intamplator in viata!
Probrabil, in aceste zile ai timp sa iti promiti...
Sa nu mai vorbesti decat despre sanatate. fericire si prosperitate cu toti cei care iti ies in cale.
Sa te gandesti numai la ceea ce este bun, sa actionezi numai pentru ceea ce este bun si sa te astepti sa primesti de la viata tot ce este mai bun.
Eu cred atunci ca ai un rost acolo sa te simti plin de bucurie si sa o emani si celor din jur.Asa cred eu ca nu te plictisesti traind nu numai pentru tine ci si pentru cei din jurul tau.Sa te faci bine si sa fii cu adevarat fericit cand vei simti ca ii ajuti pe ceilalti intr-un fel sau altul.

| georgeta27 a răspuns:

Poti sa citesti o carte.sa asculti muzica, sa navighezi pe net sau sa vorbeşti cu prietenii

| MariusBoy2013 a răspuns:

Salut!
uitate la filme online, asculta muzica, vorbesti cu prieteni.

| Iuliana186 a răspuns:

Ai putea să citeşti o carte / revistă, să asculţi muzică, să te joci pe telefon [ dacă ai jocuri ], să vorbeşti cu prietenii.

| vasile999 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu cel mai bun prieten sa asculti muzica sa te uiti la filme sa joci un joc video sa vorbesti cu coleci de camera. mult noroc

| ValyBoss2011 a răspuns:

Stai si te refaci, pana ajungi acasalaughing

| SplashFace a răspuns:

Salutare la tine happy hunter si as vrea sa iti spun ca ai putea sa iti iei laptop-ul sau tableta sau mp3-ul sau telefonul si castile si sa asculti radio povesti sau muzica, sa vorbesti cu prieteni, cu familia, sau sa iti iei o infirmiera draguta si tanara cu care sa te distrezi acolo si sper ca te-am ajutat.Pa pa pa si toate celelaughing.