Cel mai sigur te duci la un medic si vezi cum se poate rezolva. Nu trebuie lasat asa, poate pare o problema banala, dar mai degraba sa faci un control decat sa ai probleme mai tarziu.
Am gasit pe un site.
Am vedere dubla, chestia ca pot sa ma concentrez pe un cimp viziual si sa il ignor pe celalt, ochii stau bine, am fost la medic si mi-a zis ca nu e de la muschi, e ceva legat de nervi, dar ce anume poate fi? cum pot sa tratez asta, ca vad deja de 2 ani dublu, si vad non-stop, si mai este o chestie, cind inclin capu pe spate cimpurile cele doua mi se despart mai tare, dar daca inclin capu in jos si ma uit inainte practic ele se unesc si vad normal, asta e interesant fiind ca nu e de la muschi, ce poate fi? cum tratez asta?
Exact asa patesc eu. Doar ca eu patesc pe un text alb sau nu stiu cum sa va zic, pe un text deschis la culoare/obiect/lumina.
Si un raspuns gasit pe intrebarea de mai sus:
Am avut o problema similara, din cauza statului la calculator. Aveam frecvent momente cand vedeam dublu sau incetosat. Eu stau in Bucuresti si am fost la un spital de ochi de pe langa mine, West Eye, iar medicul mi-a dat niste ochelari pe care sa ii port la calculator, iar acum sunt ok. In cazul tau poate ar trebui sa mai consulti inca un oftalmolog, pentru o a doua parere.
Salut prietena mea a avut aceeasi problema si s-a adresat la medic..la oculist si i-a prescris niste picaturi pentru ochi si aici depinde cit e de grava problema in viziunea lor.pot sa spun de ea ca a urmat aceste picaturi si i s-a regulat vederea. Sfatul meu du-te urgent la medic pentru ca e pentru binele tau)
Nu am probleme cu vederea, sa vad in ceata sau etc. Doar asta e problema mea. luni o sa ma duc la un control, pana atunci mai astept pareri.