| Ulman_Ciprian_1990 a întrebat:

Salut la toti, as dori sa stiu si eu, daca fumez dar in schimb beau lapte in fiecare dimineata, sunt sportiv alerg zi de zi aproape se poate intampla ceva cu plamanii mei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Daca tii la sanatatea ta nu mai fuma! Fumatul nu are nici un beneficiu si in mod sigur iti scurteaza viata.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde foarte mult de modul cum fumezi (daca tragi- si cat la piept), cat fumezi si cat alergi.
Trebuie gasit modul de echilibrare.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, tuntunul afecteaza grav plamanii!
laptele nu ajuta cu nimic, ca nu merge in plamani, merge in stomac!
Invata putina anatomie si vei intelege ca sunt 2 cai diferite, pe unde respiri si pe unde bagi mancarea, chiar daca amandoua folosesc 1 singura intrare: gura!

| LPCTSTR a răspuns:

Niciodata sa nu mai faci greseala asta. Nu este dovedit ca laptele ajuta contra fumatului.
Niciodata sa nu te bazezi pe ideea asta.
Si da, in timp, plamanii se vor degrada.
Pentru sanatatea ta, incearca sa te lasi de fumat.
Si, ieri am aflat, cica fumatul ingreuneaza cresterea penisului si ingroasa sangele.

| AlbertDaniel a răspuns:

Laptele doar diminuează efectul fumului, nu il anulează. Iar efectul tigarilor este in timp, deci iti vor limita performanţele. Daca vrei sport, lasa.te de fumat(sport adevărat vreau sa spun).
Ps. plamanii nu sun singurii afectati de tutun. Dacă intrebi un doctor iti va sune toate efectele la fix.