| Gino202 a întrebat:

Salut la toți,de câteva săptămâni a început un stres la mine,credeam ca am ceva la plămâni,m-am dus la consult și nu aveam nimic,am doar amigdalitele umflate și posibil un virus dar problema e următoarea,de când a început stresul cu plămâni am început să am așa mici dureri în piept,ba in partea dreaptă,ba în stânga,durerea nu este foarte rea dar este,și acum sunt speriat să n-am ceva la inimă, posibil să fie aceasta frica în capul meu și eu să nu am nimic? aștept cat mai multe comentarii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| angelsforever a răspuns:

Du-te la medic daca crezi ca ai ceva la inima. E mai bine sa previi orice problema de sanatate decat sa te trezesti cu o boala de inima si sa suferi mai tarziu.

| Hyperion7 a răspuns:

Da,ai atacuri de panica de la atât stres, încearcă să vezi ce te stresează și încearcă să remediezi și să gestionezi stresul.
Ce anume te stresează?

| Gino202 explică (pentru Hyperion7):

înainte credeam ca am ceva la plămâni…dar nu știu cum de mi-a venit mie în cap ca am ceva la inimă, posibil ca am avut niște disconfort în piept și am căutat pe net și am văzut "risc de infarct"

| Gino202 explică (pentru angelsforever):

Nu cred ca am, nu am niciun simptom in afara ca am niste disconfort in piept, care posibil sa fie de la sport