| Ponce a întrebat:

Salut la toti. De cateva zile urinez des, cam de 6 ori pe zi. Am facut un test glicemic, mi-a iesit 116, cineva priceput in aceste teste (dansul are diabet) mi-a spus ca e buna glicemia si ca nu sunt suspect de diabet.
Chestia e ca am unele intepaturi la testicule, cateodata la dreptul (si de fapt de cele mai multe ori).
Mentin ca eu mai ies cateodata in picioarele goale pana la bucatarie (am gresie pe jos) si stau un timp.
Astept un raspuns. ce as putea sa am, daca sunt suspect sau nu de vreo boala, eu sper sa fie o raceala.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca urinezi cu greutate, te ustura cand te urinezi sau urina are culoare ciudata, atunci poate fi o infectie urinara.
Daca urina este clara si nu sunt alte simptome, atunci ii pur si simplu o chestie legata de metabolism, cum ii si la o masina, cand este forjata mai mult, trebuie sa fie schimbat uleiul mai des.

| Ponce explică (pentru Zenithf):

Mai detaliat te rog.
@RAY23TM, nu, nu ma masturbez si nici nu fac sex excesiv.

| Zenithf a răspuns (pentru Ponce):

Adica organismul tau poate sa fie mai solicitat, arderile mai insemnate, din arderi rezulta si acidul uric si alte deseuri care trebuie eliminate, asa ca trebuie sa faci pipi mai des. Poate fi si datorita schimbarii de vreme, venirii primaverii.

| mgtow a răspuns:

Nu e nimic grav e ceva trecator

| RAY a răspuns:

Importanta e analiza urinara cat tia iesit, si eu am de astea cateodata si cred ca fuctele cauzeaza asta, manci multe fructe?

| Ponce explică (pentru RAY):

Nu, nu prea mananc fructe.

| RAY a răspuns (pentru Ponce):

Bei multa apa

Nu. Nu beau multa, nici sucuri.

Te pot intreba ceva intim

Zi.

Masturbarea excesiva sau sexul aduce mai mult sange in testicule cea ce favorizeaza urinarea desa dar nu e mereu asa

| PedoBarbie a răspuns:

Nu e ceva îngrijorător.

| Radu284 a răspuns:

6 ori pe zi nu e mult.

| Norby_Adam_1996 a răspuns:

Du-te la doctor e cel mai sigur.