Salut, mergi la un psiholog,psihoterapeut mai întâi și dacă nu da roade vizitezi un psihiatru și el îți prescrie anxiolitice. Ce ai tu e ipohondrie,cam așa debutează anxietatea și ulterior și uneori se agravează ducând la anxietate generalizata care e debilitanta,devii nefuncțional.
Nu se vindeca de la sine,dar se vindeca daca nu îți pasă de ce ți se întâmplă. Îți spui așa în gând : și ce dacă mă voi îmbolnăvi? Eu nu voi pati nimic,nimic nu se va atinge de mine că sunt doar niste gânduri fictive! Și ce dacă voi avea boala aia nu mă va ucide mă va face mai puternic! I voi vindeca și pe aia!
Și ce dacă o să mor? Oricum o sa mor cândva,mai bine ms bucur de fiecare clipa până în acel moment și trăiesc clipa din plin fie ea buna fie ea neplăcută eu mă voi bucura de ce îmi va oferi viața.
Sunt doar niste gânduri nejustificate, eu am trecut prin ipohondrie, am vindecat-o cu puterea autosugestiei fiindcă am știut că sunt doar gânduri, că nimic nu e real și că nu trebuie sa le acord crezare ci doar sa le las sa vina și să nu contemplez cu ele sa mă gândesc la ceva pozitiv.
Când îți vine un gând negativ, o frica tu o poți contracara cu alte 5 gânduri pozitive care ți s-au întâmplat de-a lungul vieții, care te-au făcut fericit și să te simți bine și te-au motivat sa lupți cu tine și cu toate situațiile grele ce le-ai tot întâmpinat de-a lungul vieții.
Nu mai citi despre boli pe google, nu mai asocia un simptom cu cele mai grave boli inchipuite și nu mai caută boli și confirmări că ai avea bolile ce ți le imaginezi tu!
Niciodată gândurile nu se vor materializa in boli și fricile, dar îți va afecta sănătatea daca vei crede acest lucru! Ipohondria ta va deveni o tulburare ipohondrică o vei vindeca mai greu.
Ipohondria se vindeca 100% te asigur!
Știi ce am învățat eu de la viață? Că nu de boli trebuie sa te temi, uneori trebuie sa le accepți și să trăiești toată viața cu ele. Am învățat că de oameni trebuie sa te temi cel mai mult, unii îți vor face cel mai mult rău nu niste gânduri care nu se concretizează niciodată.
De aici deduci tu de cine trebuie sa te temi. Apropos, asta nu înseamnă că toți oamenii sunt niste monștrii, ți-am oferit doar un mic reper informativ.
Și eu am pățit cam la fel, dar după ce mi-am făcut analizele anuale, iar rezultatele au fost bune, această anxietate mi-a dispărut, fiind cu gândul la rezultate.
Problemele acestea sunt închipuite, după cum și tu spui.
Educă-ți mintea să nu mai zăbovească asupra lucrurilor nesănătoase.
Mintea o i-a razna când omul nu are o preocupare, când nu are o răspundere.
VedMarius9999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
___qIS2 întreabă: