| Viorel1311 a întrebat:

Salut la toti, de vreo 3 luni am anxietate, chestia e ca am inceput sa controlez simptomele si fricile dar una cred ca s-a agravat ziua cand ma uit catre cer vad puncte oarbe... si am cautat pe net si imi este frica sa nu orbesc. La distanta vad bine si la apropiere deci nu stiu ce mi se intampla zilele astea o sa merg la oftamolog sper da nu fie ceva grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bună, Viorel! Nu te mai necăji atât; nu vei orbi! Totul e de la anxietatea dusă la extrem. Nu mai citi pe net prostii! Mergi la aer curat, fă-i sport, bea lichide suficiente, dormi suficient, citește ceva de suflet, relaționează cu oamenii și vei vedea că totul se va schimba rapid! Tu ești un bărbat; cum D-zeu să-ți fie frică! Vei fi și tu tătic și va trebui să-ți protejezi soția și copiii, iar tu? Mori de anxietăți, frici și vezi puncte oarbe... fii serios! Revino-ti și prețuiește-te! Numai bine!

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vei orbi, nu mai asculta tot ce scrie pe google.Asteapta pana mergi la control si ia-ti gandul de la ce e mai rau, deoarece te imbolnavesti singur in acest fel.

| likealwayss00 a răspuns:

Mergi la control și nu te stresa din cauza asta pentru ca mai mult rău îți faci.
Totul v-a fii bine?