| paint9 a întrebat:

Salut la toti.Eu am o problema la degetul mare de la picor, o unghie incarnata, de 2 ori am facut o interventie chirurgicala, dupa a 2 peste jum an mi-a aparut din nou problema, ma gindesc ca ar putea fi ceva care poate fi tratata cu medicamente fiindca nu doresc sa repet chirurgia.E inflamata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Daca e inflamata trebuie sa iei un antibiotic si un antiinflamator! dar avand in vedere ca asa ai mostenit tu modelul de unghie, din pacate va trebui sa repeti mereu faza cu chirurgia, pentru ca ea se va inflama mereu si nu poti lua antibiotice la infinit!
multa sanatate!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Din păcate, singura soluţie este să repeţi mereu chirurgia, nu ai încotro, decât să te îndopi mereu cu antibiotice.
Multă sănătate!
Te pup!