| alexandrunaj a întrebat:

Salut.Loviturile la cap ce urmari pot avea. Sunt destul de inalt, am 20 de ani si 1, 90 m, prin urmare cand merg in satul natal cu locuri starmte se mai intampla sa mai dau cate un cap de pragul de sus al usii.O data m-am lovit cu capul de gheata cand am cazut si m-a durut toata seara capul, niciodata nu am lesinat dar ma cam lovesc cam o data la 1-2 luni.Cum as putea sa evit aceste lovituri ( pur si simplu parca nu am loc)? Ce urmari pot avea aceste lovituri, sunt destul de frecvente incat sa patesc ceva? Care este remediul in cazul acestor lovituri (daca fac sport tesutul afectat se regenereaza)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florin0509 a răspuns:

Ai putea evita aceste lovituri fiind mai atent! Doar ai 20 de ani!
Cu timpul daca te lovesti in acelasi loc probabilitatea ca sa ți se faca un cheag de sange pe creier este de90% si nu vei afla de el pana nu o sa ramai inconstient ori unde te-ai afla (de obicei la servici examen locurile in care stresul este foarte mare )
Este bine ca faci sport te va ajuta sa nu ramai fara energie.
Oricum iti recomand un control medical specializat daca ti se pare ca este ceva in neregula cu tine!
Funda?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| laurici_3736 a răspuns:

Nefaste,
...,,daca chiar te lovesti inopinant, ceea ce nu prea cred"in fine daca stii ca ai avut o lovitura mai puternica la cap mergi si fa-ti un tomograf chiar daca e ceva se rezolva usor.Cu lucrurile astea nu se glumeste.