Presupun ca nu poți sa mergi la un consult?
As fi zis la început sa ai grija la apendice. Dupa m-am gândit la hernie.Si dacă nu sa ajuns poate încă asa departe, posibil sa nu ai nici mult asa ca mai bine mergi la medic.
Nu ai nici o intindere, problema e in alta parte, n-ar strica sa-ti faci niste analize medicale...
Încearcă să stai mai mult acasă ca să te recuperezi puțin.
N-ar strica și o vizită la medic.
Dacă durerea se duce testicul, în picior și te doare burta (de genul înțepător) cel mai probabil e hernie. Dar trebuie consultat medicul. Oricum îl vei consulta. Având durere doar intr-o parte, poate ca la tine e intr-o faza mai puțin avansată.
Am avut și eu hernie si am lasat-o sa avanseze. Când ridicam ceva era groaznic. Mă dureau burta și testiculele. Am făcut operația. Nu e complicată, dar e dureroasă tare în ziua respectivă. După 9 zile îți scot atele. Am rămas cu o cicatrice frumoasă și 9 copci.
Un sfat ca să te asiguri ca e hernie.
Când aveam dureri, și uneori erau insuportabile, mă puneam pe spate și ridicam picioarele. Dacă eram acasă era mai ușor ca făceam lucrul ăsta în patul de acasă. Ideea e că dacă ai hernie si stai asa în poziția asta, durererile vor dispărea in cateva minute. Așa vei stii că ai hernie.