Nu am unde aici, dar de ce zici asta? au zis unii că s-ar putea să fie început de hernie inghinala
Ce drăguț, se dau (și tu accepți!) diagnostice online
Eu nu am cerut diagnostic online, eu am cerut o părere daca a trecut cineva prin așa ceva, te a pus cineva sa răspunzi?
" Andrei200300: Eu nu am cerut diagnostic online"
apoi tot tu:
"Andrei200300: au zis unii că s-ar putea să fie început de hernie inghinala"
Du-te mami la un service auto și intrebă-i și pe ei - cu plăcere!
Bună! Noi ne dăm cu părerea însă trebuie: analize de sânge, ecografie abdominală, palpare și radiografie / CT a coloanei, apoi discutate cu medicul. Ai putea încerca până vii uleiuri pentru durere local, o burtieră purtată zilnic la lucru, apoi scoasă acasă și mâncare puțină! Abdomenul se dilată și durerile sunt mai mari când ridici. Numai bine!
Cauzele pot fi multiple. Trebuie studiata ordinea in care au aparut durerile. Asa apare : hernie, reumatism, pneumonie. Tara aia unde lucrezi nu-i cumva UK?
Nuu, Franța e, ordinea în care a apărut a fost una rapida, adică făcând efort cat mai mult tot am simțit dureri mici și acum parca sunt mai mari și nu mă lăsa în pace, pneumonie nu am că nu am simptome, nu știu ce ar putea fi eu cred că hernie
Eu as merge la un control si as lua pe rand: radiografie plamani. coloana, si urologie. Asa poti fi sigur de ceea ce se intampla. Analizele trebuie sa le faci in clinici diferite nu intr-un singur loc.