| AnonimXnX a întrebat:

Salut lucrez in alta tara la taiat de vita si m-i s-a umflat mana si ma doare rau de la foarfeca aceea, vreo solutie sa scap de durere ( fara creme si alte din astea pentru ca aici nu stiu sa caut)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| popa07ady a răspuns:

Masaj usor pe pernitele palmei in apa calda si incearca sa ti mana ridicata noaptea.In loc de foarfeca iti recomand un cutit. Este mult mai usor la taiat de vita.Eu am folosit si o foarfeca electrica cumparata de la Leroy Merlyn care ma tinea cam 4 ore la taieri de cca 1cm grosime.(este ceva!)....restul cu un cutit.Stiu cum este! .....succes!

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Intai iti trebuie niste manusi textile moi cu purici de cauciuc in palma dar banui ca va da cineva acolo. Trebuie sa-ti formezi un mod de lucru sa nu tii foarfecul crispat. Spirtul nu e bun pentru ca arde si usuca. Cere la aia ce iti trebuie si de la farmacie ca daca te paradesti e mai rau, nu-ti fie rusine. Ei stiu de problemele astea.
http://www.digi24.ro/......uri-253502

| vocea a răspuns:

Spalate bine cu sapun si cu spirt, apoi tine-o in apa rece.

| TabletaSB a răspuns:

Trebuie sa ai manusi. Bai calde, tine mana in apa calda. Daca durerea persista du te la un medic sau cauta unul online, sa nu fie mai grav gen tendon.
De durere scapi daca elimini cauza. Trebuie repaos la mana respectiva

| robertm1403 a răspuns:

Baga-ti mana in apa.
Daca mai aflu ceva iti zic