| FloAlexG a întrebat:

Salut lume, am 3 nopți și 3 zile de cand nu pot sa adorm deloc, îmi simt ochii umflați, ma doare capul și nu pot sa dorm, nu știu ce sa mai fac, câteva sfaturi sa pot sa dorm și eu bine va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cristiana_Acojocaritei_1993 a răspuns:

Relaxeazate. Ascult muzica la casti intins in pat cu ochii inchisi, bea un ceai de tesi sau un pahar de lapte cald inainte sa te pui on pat.

4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Melatonina (e naturala)de la plafar sau de la farmacie.Plus Sport in timpul zilei ca sa obosesti corpul. Daca nu merge cu melatonina si tot nu dormi trebuie sa mergi la medicul de familie sa iti prescrie somnifere fiindca nu poti sta nedormit.Incearca intai cu melatonina sau cu netvocalmin somn usor, somniX, astea sunt naturale! Sanatate!

| MadRaven a răspuns:

Efectiv forțează-te să stai locului în pat cu ochii închiși. Chiar dacă îți vine să te enervezi și să lași totul că nu poți adormi nici cum, continuă să stai așa. Eventual concentrează-ți gândul la ceva, imaginează-ți situații imposibile care te implică etc.
Și eu am avut perioade în care nu dormeam mai mult de 70 de ore și înțeleg disperarea pe care o simți. Dar la mine nu a funcționat niciun,, leac", nici pastile, nici lapte cald, nimic. M-am forțat singură să adorm.
Ai grijă doar să încerci să faci asta noaptea. Ca astfel corpul tau sa revina la un ritm normal, adica de somn de o noapte. Daca o să adormi ziua o să-l cam dai peste cap.

Poți încerca și tu metodele alea de respirație de pe net, poate la tine merg, dar la mine n-au avut nicio treabă laughing

| FloAlexG explică (pentru MadRaven):

Noo nu merg nici la mine,? o sa fac și eu ca tine

| Blablablablablablablablablablablabla a răspuns:

Dacă primești sfaturi bune sa ma anunți și pe mine, te rog.