| FloAlexG a întrebat:

Salut lume, cu ce sa încep? Cred ca am creierul prăjit, acum 2 zile am avut controlul la cardiolog, totul bine, și acum câteva săptămâni analize la sânge mi-a trebuit la angajare, da cred ca sunt ipohondru. Eu am in minte ca de la un simplu abces la măsea as putea muri, o durere de mâna sau de picior ma duce la un infarct sau dacă ma doare ceva cred ca am o boala gravă, deci analizele au ieșit bine. Mi-e teama de ceva timp fac vreo 4 ani de când eu cred ca o sa mor de vreo boala sau de vreun infarct și panica care o iau îmi da o stare nasoala. Ce as putea sa fac sa îmi revin? Nu vreau sa ajung pe la psiholog sau altceva și câteodată și când manac îmi iau panica și cred ca îmi va sta inima. Ce as putea sa fac sa îmi dau refres la minte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Escobar211 a răspuns:

Sfatul meu e sa te controlezi si sa iti dai seama ca e un lucru mic sa mori, incearca sa vizionezi seriale sau filme cu supereroi care salveaza lumea si multe comedii. Si nu cred ca ar fi problema mea, dar iesi cu prietenii des?

0 răspunsuri: