Dar poti sa imi spui mai multe? Mi-a luat sange duminica dimineata si inca nu mi-au venit rezultatele. Tie ti-a mai facut vreo analiza? Adica una cand sa te externezi sau ceva de genul.
Da, mi-au facuta analiza si inainte de externare.
Si tu cum te simteai a doua zi de la internare pana la externare? Erai bine? Eu sunt foarte bine si nu mai am nici o problema. Am sanse sa scap intr-o saptamana?
Desi au trecut cca 59 de ani imi amintesc ca m-am simtit bine, aproape pe toata perioada internarii, poate cu exceptia primei zile.
Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul sau o asistenta, ei iti pot da un raspuns precis si sigur.
Asa m-am simtit si eu naspa prima zi, dar dupa a trecut. Doctorita mi-a zis ca o sa stau 7 zile internat, dar la analize cum o sa iasa? Eu astept de ieri dimineata rezultatele si nu le-am primit.
Ai putintica rabdare si o sa le primesti.
Am inteles, doamne ajuta sa stau o saptamana. Deja mi s-a acrit de stat in spital. La tine cand au venit analizele prima data au fost bune? Ai avut galbeneala la ochi, dureri de cap si culoarea urinei colorate?
Pot sa fiu externat chiar daca am ochii putin galbui?
Nu cred ca te externeaza daca nu esti complet vindecat, dar nu sunt medic, asa ca vorbeste cu medicul.
De obicei internat in spital, mai mult de o saptamana nu stai. Se poate prelungi sederea, asta in cazul in care faci vreo operatie, dar pentru tratament asta este maximul.
Nu am nici o operatie, asa mi-a zis si o doctorita pe aici ca o saptamana o sa stau, doamne ajuta sa fie asa. Inca nu mi-au venit rezultatele de ieri dimineata, le astept.
Sa dea Domnul sa te faci bine! Bafta!
Multumesc frumos, asa vreau si eu. Eu sunt 100% fizic si psihic. Nu ma doare nimic, am doar putin ochii galbeni dar in rest e ok.
Putinul galben de care vorbesti denota modificari ale functiei hepatice. Eu zic sa te potolesti ca nu patesti nimic daca stai 7 zile. Ficatul trebuie sa se refaca si exista un motiv pentru care vei tine regim o vreme.
Apropo. Hepatita A are cale de transmitere fecal-orala si se mai numeste "Boala mainilor murdare". O igiena buna te-ar fi ferit de excursia asta la spital.