anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume! mi se usuka buzele prin margini, ce as putea face? am incerka sh nivea sh diverse creme. help.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SameMistake a răspuns:

Buna! Foloseste un balsam pentru buze, un strugurel. Nu trebuie sa coste nu-stiu-cat, chiar si acelea ieftine sunt bune, important este sa te dai de multe ori pe zi, poti sa iti cumperi chiar si de la o farmacie un strugurel din ala ieftin si sa te dai cu el foarte des. Ai sa vezi ca dupa o zi in care te-ai dat "intr-una" cu strugurel, buzele tale vor incepe sa isi revina. Se vor catifela.
Numai bine!

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Hidratează-ţi organismul mai bine, adică bea mai multe lichide.

| clau25 a răspuns:

Mergi la farmacie si cere un strugurel ori o crema (macar un vot...big grin)

| Bijou a răspuns:

Iti recomand un strugurel natural cu aloe vera. Este foarte bun http://forever-aloe-vera.eu/produs/210

| xilotto a răspuns:

Eu folosesc un balsam de buze se cheama "Amilab" se gaseste in farmaciile SensiBlue e foarte bun.

| qCristiana a răspuns:

Nu o s iti treaca asa usor de fiecare data cand iesi afara date cu o crema nivea sau un strugurel fa chestia asta si seara in naine de culcare si o sa iti treaca succes!