Eu nu cred in toate astea, cel mai important este să mananci mai putin la fiecare masa, de multe ori avem tendinta să mancam pana simtim ca nu mai intra absolut nimic. Ei bine, atunci stomacul se mareste și tot se marește și ni se pare ca suntem normali, ca nu mancam dupa ora 18:00, ca facem miscare...dar noi la fiecare masa mancam pana ne săturăm.
Asta e problema! Nu mânca la masă până te saturi. Nu trebuie să mai simți „stomacul full".
Aia cu ora 18 e o prostie. ideea e să nu mănânci cu vreo 4-5 ore înainte să te pui la somn. aia cu ora 18 e străveche de când se culca lumea la 10/11 seara. Acum majoritatea stau mai târziu deci nu mai e valabil.
Sa stii ca majoritatea munceste nu petrece noptile asa ca nu e nimic stravechi. E foarte bine sa iei ultima masa cu vreo 3 ore inainte somn
Da, mă refeream că nu se mai culcă toți de la 10 cum se făcea acum ceva ani că oricum n-aveai nimic de făcut și te puneai să dormi ideea era de intervalu de ore nu că e ora bătută în cuie.
Unii muncesc 24 cu 72 (sau 48 daca au ghinion sa fie pompieri) sau pur si simplu au ture de noapte...
Daca stai pe telefon pana la ora 3, 4 noaptea nu iti recomand sa nu mananci dupa ora 18