| M1989 a întrebat:

Salut lume... Oamenii care vor sa slabeasca, trebuie sa tina cont de nr de calorii pe care le mananca si sa nu mai manance dupa ora 18? Intrebarea mea este, cei care vrem sa mai dam din kg jos trebuie sa ardem calorii sau kilocalorii? Am o aplicatie pe tel ce monitorizeaza pasii si Kilocaloriile arse. Este ok? Kilocalorie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Colors a răspuns:

Eu nu cred in toate astea, cel mai important este să mananci mai putin la fiecare masa, de multe ori avem tendinta să mancam pana simtim ca nu mai intra absolut nimic. Ei bine, atunci stomacul se mareste și tot se marește și ni se pare ca suntem normali, ca nu mancam dupa ora 18:00, ca facem miscare...dar noi la fiecare masa mancam pana ne săturăm.
Asta e problema! Nu mânca la masă până te saturi. Nu trebuie să mai simți „stomacul full".

| Adry05 a răspuns (pentru Colors):

De fapt contează și să nu mănânci cu 3-4 ore înainte de somn, pe lângă ce ai zis. nu e bine să te pui să dormi cu stomacu plin.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Aia cu ora 18 e o prostie. ideea e să nu mănânci cu vreo 4-5 ore înainte să te pui la somn. aia cu ora 18 e străveche de când se culca lumea la 10/11 seara. Acum majoritatea stau mai târziu deci nu mai e valabil.

| suntserios a răspuns (pentru Adry05):

Sa stii ca majoritatea munceste nu petrece noptile asa ca nu e nimic stravechi. E foarte bine sa iei ultima masa cu vreo 3 ore inainte somn

| Adry05 a răspuns (pentru suntserios):

Da, mă refeream că nu se mai culcă toți de la 10 cum se făcea acum ceva ani că oricum n-aveai nimic de făcut și te puneai să dormi laughing ideea era de intervalu de ore nu că e ora bătută în cuie.

| AnastasiaK a răspuns (pentru suntserios):

Unii muncesc 24 cu 72 (sau 48 daca au ghinion sa fie pompieri) sau pur si simplu au ture de noapte...

| Sn4k3 a răspuns:

Sunt acelasi lucru.

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Daca stai pe telefon pana la ora 3, 4 noaptea nu iti recomand sa nu mananci dupa ora 18