| visulmeu a întrebat:

-Luna trecuta am fost operat la mana, am avut scafoidul rupt-n doua, mi s-a pus un surub canulat, deja sunt 4 saptamani, luni merg pentru a-mi da jos ghipsul si pentru cateva controale etc. Ce vreau sa va cer voua, sa va cer sfaturi, video. exerciti, site, orice pentru o recuperare mai buna.

P.S. Stiu ca Domn Dr o sa-mi ofere exerciti etc, dar cer si sfaturi etc, cineva, oricine a trecut prin asta sau stie sa mi le ofere daca are placerea. Multumesc!winking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Uxellodunon a răspuns:

Tu esti ala care a intrebat daca it face anestezie sau nu cand te opereaza la mana?
Zi-mi si mie ce fel de anestezie ti-a facut

| visulmeu explică (pentru Uxellodunon):

Da eu sunt, sincer nu stiu, mi-a dat o injectie si deja am inceput sa vad luminile cum se apropie si am adormit dus. big grin Totul a fost okwinking Cu expectia durerilor sad