| Zebi a întrebat:

Luni l`am ajutat pe tata sa duca niste caramizi in curte...In seara aia am observat ca mi-a aparut ceva pe degetul mic. ce ee?! eu nu cred ca e o alunita.in poza nu se vede clar dar culoarea ei e negru spre mov inchis.de lovit nu m-am lovit (cred, pentru ca nu m-a durut)daca stie cineva... o fi vreo alergie?

un prieten mi-a spus ca acum se coace sau altu ca e neg... dar totusi ce credeti ca e?

POZA:

http://img684.imageshack.us/img684/3915/14092010011.jpg

unii spun ca e cheag de sange dar daca era nu ar trebui sa simt ceva cand apas? sau sa ma doara degetul? sau sa fie iesit in relief?

ca nu simt nimic cand apas

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Parmalat a răspuns:

Este un mic cheag de sange subcutanat (sub primul strat al pielii). Si eu am avut unul la degetul aratator dupa ce am carat niste cutii dar la mine nu a trecut vreo 2 saptamani, a trebuit sa sterilizez o lama si sa intervin putin laughing
Evident ca nu-ti recomand sa faci asta, sper totusi sa treaca de la sine.

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Si eu cred ca e cheag de sange, de obicei nu doare pentru ca e pur si simplu sange uscat acolo poti sa bagi un ac cat suporti tu sa veziwinking

| Stefania a răspuns:

Buna! S-a oprit circulatia sangelui. O sa fie bine.

| foxi a răspuns:

Deja intreci masura cu intrebarea asta!

| sergiuflore a răspuns:

Nu e nimic grav. E un chiag de sange care va trece in cel mai scurt timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! S-a oprit sangele, adica nu mai circula, dar o sa -si revinahappy

| alexandruta5454 a răspuns:

Hello! Eu nu cred ca este neg...:-s un cheag de sange, da ar putea sa fie dar negru spre mov nici gand.Probabil o fi vreo capusha.:-swinkingMai bine du-te la un doctor sa te vada si probabil iti va da vreo reteta sau tratament! Pe viitor sa ai grija!winkingSper ca team lamurit cat de cat.happy