anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,m-a lovit un copil mai mic cu palma in ochi(nu fix in ochi undeva mai sus spre arcada așa)alaltăieri s-a întâmplat, m-a durut iar a doua zi nu am mai simtit dureri (sau seara am simtit puțin dar absolut nimic special)astăzi a 3a zi am fost plecat și am făcut niște poze la soare și am stat și toată ziua in trafic,am stat numai cu soarele in ochi,iar acum ma doare ochiul,nu foarte rău,între puțin și mediu, credeți ca este ceva grav? Nu vreau sa merg la medic, mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DrMihailoviciS a răspuns:

Daca durerea persista in continuare, treuie OBLIGATORIU sa vizitati un medic. Doar pentru un simplu consult. Din cate am inteles, palma copilului din copilarie nu are nici o legătura, acum locul impactului este ca nou. Daca era sa aveti durerea din cauza acelei palme, durerea s-ar manifestat cu ceva timp dupa impact. Dar acum, durerea dumneavoastra nu poate fi recunoscuta drept ceva urgent. Repet! Daca persista durerea si nu se actioneaza in timp, se pot cauza complicatii. Nimeni nu va va putea oferii un raspuns corect pe TPU fara a vedea o analiza, o rază etc. Mergeti linistit la un medic, nu muscaa happy