| Ezzio a întrebat:

Salut.
M-am apucat recent de sala, si vreau sa slabesc.
Ard pe zi cam 400 calorii.
Regimul meu alimentar e divers.De la Rosii, Branza pana la carne de pui, etc.
Am 2 intrebari.
1.Cate calorii are un kilogram uman(Vreau sa stiu pentru ca apoi sa-mi fac un calcul legat de cate calorii trebuie' sa dau jos)
2.In 2 luni de sala, intensiv, cam care este numar MAXIM de kilograme care pot fi date jos?
Astept raspuns.
Pace.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slabeste cu miere si scortisoara

1 lingurita de miere se amesteca cu jumatate de lingura de scortisoara intr-o cana mai mare, dupa care se adauga o cana de apa fierbinte. Este de preferat sa utilizati scortisoara proaspata deoarece este mult mai buna la gust decat cea gasita in comert.

Tot acest amestec trebuie fiert pana ce apa clocoteste, dupa care se imparte in doua parti egale. O portie se va lua dimineata, imediat dupa ce va treziti si inainte sa fi consumat ceva (pe stomacul gol adica) iar una se va lua seara inainte sa va bagati in pat si cand sunteti siguri ca nu veti mai consuma altceva dupa.

Consumarea acestei mixturi in fiecare zi, dimineata si seara, te ajuta sa pierzi 2 Kg in fiecare saptamana fara sa trebuiasca sa faci alte schimbari in dieta zilnica.

Amestecul actioneaza asupra depozitelor de grasime din corp si in special asupra grasimii depuse pe abdomen

Amestecul de miere si scortisoara este una dintre metodele cele mai bine tolerate si care a dat cele mai bune rezultate la majoritatea persoanelor care au incercat. Pentru cei care nu agreeaza aceasta mixtura, gasiti mai jos inca doua modalitati de slabire prin metode naturiste.