| BogdanSM a întrebat:

M-am apucat si eu acum 1 saptamana de sala. Dar intr- o zi, cred ca de la ridicarea unor gantere de 8 kg, ma doare cotul. Dar nu oasele de acolo. Undeva intre 2 oase. La nervi, articulatiile, pe acolo. Intrebarea mea este, de ce ma doare doar daca ridic gantera, ciocane. Adică, si cand ridic bara din înclinat, si la alte aparate nu. Tin sa specific ca azi am putut cat de cat sa ridic 7.5 kg. Am facut cam 12 ridicări. Sami fac griji? Oare nu este in regula ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa ceva nu am auzit poate nu le faci corect, si eu am inceput de o saptamana dar n-am patit asa ceva

| k33lth a răspuns:

N-ai nimic, doar ca iti fortezi bratele. Ai mai facut sala? Esti mai slabut cumva?

| BogdanSM explică:

Dar crezi ca am ceva acolo? Sa ma duc la medic? Sau sa astept sa ma duc la sala in continuare poate imi trece?

| BogdanSM explică:

Ban mai facut. Si sunt grasut am 70 kg. Si cand stau asa in pat si fac flexii cu cotul stii tu exercitii ma cam doare. Dar nu osul.