Cumparati crema de la himalaia antiseptic date de 3 ori pe zi cateva zile si e posibil sa iti treaca eu m-am fript cu ulei si am folosit crema cateva zile si nu mi-a ramas cicatrice
Depinde de ten. Trece, dar dacăa i tenul mai închis, te bronzezi și nu se mai vede, sau poți da cu un fond de ten. Succes! Pup!:*
S-ar putea sa ramana cicatrice.in primul rand, trebuia sa aplici apa rece imediat in locul acela.si acum ai putea sa pui gheata sau comprese cu apa.de asemenea, pune crema de galbenele care e buna la arsuri(pe cicatrice pune, nu atunci cand rana e deschisa). daca rana se deschide aplica un praf numit baneocin sau doar bandajeaz-o si las-o in pace(un prieten s-a ars cu ulei incins si nu s-a tratat, dar nu are nimic)
Poti pune alifie de galbenele. E foarte buna si diminueaza riscul formarii cicatriciilor si de asemenea poti incerca si un unguent pe baza de aloe vera, il gasesti cu 5 lei la farmacii.
Iti va ramane un semn atata tot..Cred ca te doare asa de tare. \m/ Imi pare rau pentru tine.
Multumesc,nu ca m-ar omora durerea dar e foarte vizibil locul si arsura e destul de maricica. Sper ca totusi nu o sa-mi raman semn.
anonim_4396 întreabă: