| nooot2 a întrebat:

M-am ars, mi-a sarit plastic incins pe frunte.In locul ala piele mi s-a facut alba, o sa-mi treaca? Imi va ramane cicatrice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Iti va ramane cicatrice

| nikol a răspuns:

Cumparati crema de la himalaia antiseptic date de 3 ori pe zi cateva zile si e posibil sa iti treaca eu m-am fript cu ulei si am folosit crema cateva zile si nu mi-a ramas cicatrice

| Iulian03 a răspuns:

O sa ai cicatrice.

| emag a răspuns:

S-ar putea sa ramana cicatrice.
Ai putea sa-ti lasi breton :d

| Alexaaandraaa a răspuns:

Depinde de ten. Trece, dar dacăa i tenul mai închis, te bronzezi și nu se mai vede, sau poți da cu un fond de ten. Succes! puppy dog eyes Pup!:*

Răspuns utilizator avertizat
| mrBean008 a răspuns:

S-ar putea sa ramana cicatrice.in primul rand, trebuia sa aplici apa rece imediat in locul acela.si acum ai putea sa pui gheata sau comprese cu apa.de asemenea, pune crema de galbenele care e buna la arsuri(pe cicatrice pune, nu atunci cand rana e deschisa). daca rana se deschide aplica un praf numit baneocin sau doar bandajeaz-o si las-o in pace(un prieten s-a ars cu ulei incins si nu s-a tratat, dar nu are nimic)

| justmisterious a răspuns:

Poti pune alifie de galbenele. E foarte buna si diminueaza riscul formarii cicatriciilor si de asemenea poti incerca si un unguent pe baza de aloe vera, il gasesti cu 5 lei la farmacii.

| NotBad a răspuns:

Iti va ramane un semn atata tot..Cred ca te doare asa de tare. \m/ Imi pare rau pentru tine.winking

| nooot2 explică:

Multumesc,nu ca m-ar omora durerea dar e foarte vizibil locul si arsura e destul de maricica. Sper ca totusi nu o sa-mi raman semn.