anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, m-am constipat intr-un mod foarte nasol, am fost la baie azi dimineata si nu am reusit sa fac nimic, la pranz am reusit ceva ceva dar extrem de greu, am crezut ca ma rup dar nu am reusit complet, in seara asta iar am incercat si chinuit rau de tot a mai iesit ceva dar nu tot, inca mai e, nu pot, ce pot face in cazul asta? Un supozitor m-ar ajuta? Banuiesc ca o pastila mai rau ar face?! Cum functioneaza pastilele? schimba tot scaunul sau doar creeaza presiune sa pot sa-l elimin mai repede, durerea fiind tot asa insuportabila? Help!
(nu e nevoie sa-mi explicati ce sa mananc si ce sa nu mananc, stiu, voi lua masuri big grin )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Un supozitor te-ar ajuta ca sa elimini.

2 răspunsuri:
| aADI a răspuns:

Nu te îngrijora, se mai intâmplă, trece. Mănâncă și tu o supică și ești vindecat.

| dannyel86 a răspuns:

Un supozitor e util in orice ocazie.
Ca ultima situatie, poti face o clisma.