| antymphete a întrebat:

M-am diagnosticat singura cu chist pilonidal suprem,(pentru cei ce nu stiu, inseamna o umflatura in santul intrafesier, care cu trecerea timpului evolueaza si erupe si se extinde)din documentarea de pe internet.Chestia e ca ma doare atat de tare incat nu pot sa stau in niciun fel. Am impresia ca sa extins.E jenant, si duc cu mine toate simptomele ce vin cu aceasta boala.(scurgeri, patarea chilotilor, evident, imposibilitatea de a ma misca in voie si jena asta maaare).Mi-e rusine sa le spun parintilor mei(am 15 ani), si mi-e rusine sa merg la doctor, dar nu se mai poate.Indur fazele bolii asteia de aproape 2 ani.Nu stiu ce sa fac... Mi-e rusine de mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Eu zic să nu-ți mai dai singură diagnostic pentru că multe boli au aceleași simptome. Îți recomand să vorbești cu ai tăi cât mai deschis pentru ca ei să te ducă la un control de specialitate.