| RobertG101 a întrebat:

M-am inscris marti la o sala de sport din Germania si pana astazi am mers zilnic. Acolo sunt de toate, am facut cate putin din fiecare, atat cele de slabit cat si cele de marit muschii. La cele de muschi am facut cate 12 exercitii in 4-5 serii cu greutati mai mici si pauze intre serii. Recomandati ceva de luat pentru marirea musculara?
Si ce alte metode de slabit mai stiti in afara de alimentatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

12 exercitii pentru o singura grupa musculara? laughing pentru grupe mici gen biceps, triceps, antebrat, umeri bagi 3-4 exercitii a cate 4 serii (10-12 repetari fiecare serie). La grupe mari spate picioare piept poti incerca 4-5 exercitii la fel 4 serii-10-12 repetari. NU lucrezi zilnic la sala. Iti faci un program care sa-ti ofere si zile de repaus plus zile de odihna intre zilele de antrenament. Daca azi faci biceps maine faci altceva nu tot biceps. N-ai nici o saptamana si deja te gandesti la suplimente rolling on the floor. Mai intai invata sa mananci, sa te antrenezi, sa-ti asculti organismul, sa executi corect, sa-ti alcatuiesti un program benefic si fiabil tie. Nu te gandi ca suplimentele sunt ceva WOW le iei azi si mai esti urs. In functie de suplimentul ales de tine vei avea un plus de proteina de exemplu (adica o masa in plus) nimic mai mult, nimic mai wow.

Răspuns utilizator avertizat
| DovleacTurbat a răspuns (pentru RobertG101):

Pai da, dar ai nevoie in 7 zile si de odihna totala macar 2 zile din 7. Alimentatie si sport e cea mai buna combinatie de slabit. Probabil ti-e greu ca nu vezi rezultate. Ehe, ai rabdare, asta plus informatia fac diferenta dintre unu pe care il consideri idolul tau si altul care "imi bag p!@# nu sunt facut pentru asa ceva, n-am rezultate, n-am nimic renunt". laughing Munca, informatie, răbdare. Intr-un an jumate- 2 vei fii mandru de tine. Iar peste altii 3-4 vei putea chiar concura pe undeva la amatori poate cine stie te vei indragosti de acest sport si vei da tot ce poti sa ajungi printre cei profi.

| SERIALS a răspuns:

Succes

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna! Încearcă să faci flotări,genoflexiuni, sà iei medicamente de la farmacie pentru slăbit.Sala+sportul+mâncatul neexcesiv sunt 100% în regulă! big grin

| Andreea87978787 a răspuns:

Buna! Pentru slabit deja faci ceea ce este corect: sport si conteaza foarte mult alimentatia, dar sunt sigura ca in cazul asta deja stii ce este corect sa mananci si ce este incorect pentru slabire. In cazul cresterii masei musculare nu te lasa luat de val de orice metoda "usoara" care exista, pentru ca te poate afecta. Daca vrei sa iei ceva suplimente pe langa exercitii, cel mai sigur si cel mai recomandat din punctul meu de vedere ar fi un supliment alimentar(totul natural, care nu ar avea ce afecta), shake-uri proteice care contine ce are nevoie corpul+exercitii regulate la sala vei avei un efect superb si natural. Ti-am impartasit din experienta mea, dar la randul meu am fost indrumat de cineva specializat. Asa te-as sfatui si pe tine sa intrebi pe cineva in domeniu sa-ti recomande ceva corect, si tot ce cumperi sa fii atent, sa cumperi din magazine specializate, nu de la oricine. Succes!