| Harraf a întrebat:

M am intepat intr o foarfeca folosita de tatal meu care are hepatita b. Este a lui, este posibil ca organismul meu sa castige impotriva acestui virus, sau sunt sanse de 100% sa fiu infectat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape sigur ca n-ai fost infectat, hepatita B se ia numai prin sange.

| Harraf explică (pentru Ioandelasal):

Esti sigur ca este vorba despre hepatita b?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Harraf):

Bineinteles ca sunt sigur, am si eu virusul hepatitei B inactiv, se pare ca l-am luat in spital, prin injectie cu un ac de seringa refolosit.
In orice caz poti citi detalii pe internet, sunt mai multe site-uri.

6 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Poate ar trebui sa va vaccinati, daca aveti in familie pe cineva purtator de virus.

| Florentina9210 a răspuns:

Ca sa fi mai sigur, mergi la medic sa iti faca analizele si acolo vei afla daca ai fost sau nu infectat!

| Harraf explică:

Cu aceasta foarfeca, s a taiat cateodata cand si a taiat unghiile, am uitat sa mentionez acest aspect

| Lore2016 a răspuns:

Buna ai facut ceva in sensul asta pana la urma? aseara m-am intepat si eu cu forfecuta lui mama in timp ce ii taiam unghiile, am strans degetul sa iasa mai mult sange apoi am turnat..dezinfectant.Insa sunt foarte ingrijorata.