| Raulbucse2 a întrebat:

Salut, m-am stresat in ultimile 7 luni foarte tare, nu mai contează motivul, dar m-am stresat foarte tare și as vrea sa va întreb dacă stresul duce la picarea parului definitiva gen dacă pică mai creste la loc sau se oprește din creștere de la radacina. Nu vreau sa îmi dați hate pentru ca acum ma stresez și pe chestia asta, ofer funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Si de la stees cade parul

Răspuns utilizator avertizat
| RxTx a răspuns (pentru Raulbucse2):

Cad rădacinile trebuie să pui rasad nou!
Se pot transpoanta fire de păr de pe la spate de pe unde nai ai fire bune de par
Și ți-le mutâ
Am un prieten care chelise in frunte si i-a mutat ceva fire de par de la spate in fată
A dat 2000 euro dar el zice ca a meritat

Nu știu daca imi aduc sminte bibe dar a dat aprozimativ 5 euro / fir transplantat

| Trixt3r a răspuns:

Poate sa fie un dezechilibru hormonal, probleme la tiroida sau alte cateva zeci de posibile boli care afecteaza parul si duc la caderea lui, stresul este un posibil motiv, dar eu recomand sa contactezi medicul de familie si sa te asiguri ca nu este un alt motiv.

| IonutP22 a răspuns:

Stresul este un factor care determina caderea parului. Acum depinde de la persoana la persoana cum se mai regenereaza. Conteaza si ce stil de viata duci, cat de sanatos este organismul tau.

| Andreioska a răspuns:

Duce la ulcer