anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Ma confrunt cu o problema si nu stiu cauza. As avea nevoie doar de o parere sau o idee de la ce ar putea fi. De fiecare data cand ma spal pe dinti, mi se face rau, gen greata si atat de rau incat vomit toata mancarea, oare sunt anemica sau ceva? Mentionez ca nu-s insarcinata sau ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap, nu mai peria limba.

| sammie a răspuns:

Vezi ce contine pasta de dinti

| bunaziuaoameni00 a răspuns:

Stiu ce zici, la fel am si eu cand ma spal pe dintii
Uite ce fac eu,
Deci, acum depinde ce pasta de dintii si ce periuta(poate electrica?)folosesti,
Eu spre exemplu am testat ambele variante, si la ambele mi se face asa rau.
Ai vomitat pana acum? Daca nu, nu e ceva foarte grav, dar daca da poti citi in continuare sau ma rog
Inainte sa te speli pe dinti, cont ca e dimineata cand te scoli/ seara cand te trezesti sau dupa o masa, de absolut fiecare data astepta cam 10/15 minute, niciodata nu te spala direct pe dinti.
Apoi bea ceva o bautura(nu alcool, )" racoritoare" o limonada sau ce iti place tie, apoi cand te speli pe dinti poti incerca sa schimbi brandul de pasta de dinti, desi nu are relevanta, si periuta de dinti, chiar daca e inceputa doar de 3, 4 zile, gen incepi o treaba calumea, cu ceva nou.
Si te spell normal, la sfarsit poti clati cu o apa de gura(cea de la listerine recomand) si daca tot iti mai e rau, chiar nu stiu ce poti sa mai faci...
O zi frumiii

| username07 a răspuns (pentru bunaziuaoameni00):

Ma bucur ca nu sunt singura, am vazut ca multe persoane se plang de problema asta, si eu ma gandeam ca am poate ceva probleme de sanatate. Mersi mult de sfat o sa incerc