| Gabitzu246 a întrebat:

Salut.
Mă confrunt de câteva zile cu o problema, m-am trezit intr-o dimineata ca am avut un fel de scurgere pe penis de culoare albicioasa, mancarime pe tractul urinar și un ganglion inghinal dureros la atingere, am facut analize la urina și de acolo reiese că am leucocite și eritrocite peste limită.Ce poate fi? La urocultura nu mi-a iesit nici un microb

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pai si doctoru' ce zice? E clar ca ai ceva acolo, o boala cu transmitere sexuala, ceva. Ceva clar nu e in regula daca ai scurgeri, mancarimi si dureri. Trebuie sa faci investigatii mai amanuntite.

| Eclectica a răspuns:

Mergi la dermato-venerice ca sa iti faca analizele, nu e nici o rusine. Iti pot trece aparent simptomele dar cauza sa ramana acolo si sa fie mult mai serios in viitor si sa transmiti mai departe. NU lua medicamnte, antibiotice fara prescriptie, poti face sa devina mult mai rezistente bacteriile etc, nu te lua dupa sfaturi de pe net, babesti, sunt egal cu zero fara analize exacte. Sanatate!