anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare bazinul stang de 7 luni din cauza unei lovituri primite cu piciorul. Da, de 7 luni. Prin luna a 3-a am luat niste ibuprofen recomandat de medic dar nimic la 3 zile a revenit. Am facut o radiografie pe care aparea o mica pata neagra. Ma rog, stie cineva ce este pata? Sau, stie cineva ce consecinte are durerea de bazin? Funda si vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durerea in sine nu are alte conecinte in afara de faptul ca iti limiteaza activitatea si iti ingreuneaza viata. Insa trebuie sa vezi care este efectul loviturii. Mica pata neagra nu este un diagnostic, e important care este diagnosticul formulat in urma radiografiei. Si apoi poti sa afli acre sunt variantele de urmat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Durerea nu are nici o consecinta in afara faptului ca te doare. Buba e ca de la lovitura respectiva s-ar putea sa ai niste probleme. Poate un inceput de tumoare, ceva de genul. Medicul ala... sa ai dureri la 3 luni dupa o lovitura si sa dea ibuprofen... no comment. Du-te la un medic care sa ia treaba in serios. Nu de alta, dar poate fi mai nimic sau poate fi ceva NASOL. Multa sanatate iti doresc!

| untu a răspuns:

S-ar putea sa fie o ECHIMOZA! Cine v-a tras cu piciorul in bazin? Va trebuie o operatie! Vedeti aici:-http://www.csid.ro/semne-si-simptome/echimoza-11237031/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspuns! Nu am sa dau funda nimanui pentru ca toti mi-ati fost de ajutor. Multumesc din nou.

| floryn1993 a răspuns:

Posibil un cheag de sange, care nu iti da pace, in cel mai rau caz posibil de la o banala durere de bazin, ( fie accident rutier sau accident casnic / profesional ( sport ). se poate cauza paralizia si chiar moartea daca este o fractura severa, dar cred ca stia doctorul sa iti spuna dupa ce ai facut radiografia. Sanatate multa