Bună!
Ori ai o febră abdominală, ori este problemă cu apendicita care necesită operaţie.
Te pup!
Da dar nu e jos la apendicita.e mai sus si sunt constipat
Se poate sa ai febra abdominala pentru ca oi fi facut sport si te-ai intins si mie mi s-a intamplat stai linistit in 2-3 zile iti trece.
Tin sa mentionez ca fac fotbal si am avut febra la abdomen.dar ma inteapa in dreaptta putin in jos dar nu mult.
Si pe mine tot acolo m-a intepat si am jucat fotbal, ping-pong si tenis in aceeasi zii, ai febra abdominala nai nimic altceva apendicele n-are nici o treaba, ca tu spui ca te doare si te inteapa intr-un loc unde apendicele n-are treaba, APENDICELE IN PLM E IN STANGA NU IN DREAPTA, sper ca te-am lamurit, funda?
Apendicita. se repara prin operatie.
oricum daca te tine si maine du-te la spital. doctorii sunt cei mai in masura sa iti spuna ce ai...
Poate ai probleme cu apendicele. Asa a durut-o si pe verisoara me si a durut-o din ce in ce mai tare si pana la urma a trebuit sa se opereze si si-a scos apendicele Sper sa nu ai aceias problema dar oricum, nu trebuie sa neglijezi acest lucru
E posibil sa necesite extragerea apendicului prin interventie chirurgicala. Ar fi o idee sa mergi la doctor cat mai repede pentru un control, deoarece cand se agraveaza poate deveni peritonita care poate cauza chiar deces.
Dar nu ma doar jos la apendicita. Ma doare mai sus..Mama a zis ca e de la colon..sunt si constipat.
anonim_4396 întreabă:
Andreea202 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: