anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare foarte des fundul cand stau pe scaun si ma uit la film sau ceva, nu stau o perioada lunga dar am niste dureri destul de naspa. Am incercat sa stau si cu perna sub fund dar nu m-a ajutat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu știu ce să zic, ori ai hemoroizi externi (pot apărea din cauza constipației), ori ai stat prea mult în poziția șezut. Pentru primul lucru, există creme/ unguente speciale în farmacii.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate-i cazul sa te apuci serios de miscare, fiindca corpul iti spune cand ceva nu este in regula cu el...in cazul de fata, se revolta ca stai prea mult pe el.
hai la treaba!
Curata casa, spalat perdele, spalat rufe de iarna, pus la pachet, facut curatenie in camari si sifniere, aspirat si frecat...sunt atat de multe de facut, ca nu mai ai timp sa stai pe fund si sa te plangi ca te doare.

| dirtyraccoon a răspuns (pentru Violleta2022):

Am zis ca ma doare atunci cand stau nu ca stau mereu in fund si ca ma doare din cauza asta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și eu la fel. Soluția. 1/2 oră pe fund, 1/2 oră orice altceva, mișcare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil nu e destul de confortabil. Îți recomand sa faci mai multa mișcare, trezește-te devreme, fă-ți un ceai verde, găsește-ți ceva de făcut.

| JulyDreams a răspuns:

Doare pielea pe fese? Daca asta e, poti sa incerci vaselina cosmetica seara, crema reparatoare Dermalibour dimineata si sa eviti sa stai in fund vreo 2-3 saptamani. Scrub usor cu mana uneori, cand faci dus.