| BigLike a întrebat:

Salut, ma doare foarte tare urechea. De la un timp este foarte sensibila la vand si frig mereu trebuie sa imi acopar utechea cu ceva si am aceasta problema de mult timp chiar si vara. Simt de parca atunci cand nu e acoperita o cantitate foarte mare de aer intra si dupa ma doare foarte tare. Simt o presiune la novelul urechii. Si daca pun pe chestia aia mica fix de langa gaura urechii in asa fel incat sa acopar gaura cu ea, dupa cateva minute simt asa ca mi se incalzeste urecea si se acumuleaza acolo ceva lichid gen apa. Insa mai si aud un sunet iritant, sunetul este similar ca atunci cand ai curent in ureche si ti se baga o tigara in ureche si auzi pocnituri minuscule doar ca sunetul le care il aud eu este mai mult si l-as mai asemana cu sunetul cand se elimina vapori de undeva. Sper sa intelegeti la ce ma refer. Am fost la medic insa nu a inteles la ce ma refer si mi-a spus doar inmpenii de genul : nu este nimic. Din moment ce am dureri sigur e ceva acolo. Mai are cineva simptome de genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ceara din ureche are tocmai rol protector impotriva curentilor de aer si intrarii corpurilor straine in urechi (praf, goange etc).
Ai grija sa nu-ti cureti complet ceara din ureche, mai ales daca se produce putin!

| RAY a răspuns:

O otita probabil ai, ai grija sa nu dai in meningita, nu își curata urechile, du-te la ORL, daca ai febra nu sta in casa, meningita ucide in cateva ore in lipsa unui tratament