| SabouBogdan a întrebat:

Salut.
Ma doare partea dreapta a gatului... tiroida.
Am cautat pe net simptome si rezulta cancerul de tiroida. Unde pot sa merg sa imi fac un control? Orl sau direct la cineva care se ocupa cu ecografia de tiroida?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu-ti mai face atatea probleme, ca nu e cancer.

| darrio2007 a răspuns:

Ai dormit cu gâtul stramb.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hai mă ai si gasit pe net diagnosticlaughing sigur te doare în gît ai facut roșu in gît ai baut rece ai mincat înghetata te ai spalat cu apă rece ca e cald afara ai iesit afara cu capul ud te a tras curentul si ai răcit, nu are treaba tiroida cu răceala, sa stii ca poti răcii si vara nu numai iarna.

| iulia0514 a răspuns:

Pentru probleme tiroidale apelezi la endocrinolog!

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Trebuie mai întâi sa îți faci analize. Mergi la doctorul de familie și explica i ca vrei sa faci un control la tiroida iar el te va trimite fix unde trebuie. Nu te îngrijora, dacă te stresezi, mai rău îți faci.