| ECUCI a întrebat:

Ma doare urechea daca trag dea ea sau o misc de ieri. Stiti vreun tratament dar fara sa ma duc la doctor? am citit despre ceapa, cum ca ar fi bune cateva picaturi in ureche pentru a dezinfecta, dar nu stiu ce sa fac... Ma ajutati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Continu sa iti bagi ceapa si usturoi fierbinte in ureche poate te alege cu o infectie de toata frumusetea.

| annabountii99 a răspuns:

E buna ideea lui Teomari insa eu am inca una:
ia o tigara si aprinde-o, daca ai un parinte care fumeaza sau daca nu roaga un vecin sa te ajute, apoi pute-o in ureghe cu partea care o bagi in gura si tigara "se va fuma" laughing intelegi?

fundita?

| ECUCI explică (pentru annabountii99):

Razi de mine, nu?laughing

| annabountii99 a răspuns (pentru ECUCI):

Nu! nu e nimic amuzant, crede-ma pe cuvant. am auzit de metoda asta, nu am incercat-o, dar gandeste-te logic ce se intampla..cu tigara poti sa te lecuiesti si de nigeii sau basicile de pe degete, serios..nu crezi?

| ECUCI explică (pentru annabountii99):

Nu stiu, poate incerc

| annabountii99 a răspuns (pentru ECUCI):

Ok.big grin

| Teomari a răspuns:

Buna si mie mi s-a intamplat...probabil ai tras un curent.Deci ia un catel de usuroi si infinge in el o furculita sau un cutit nu conteaza si aredel la aragaz (varfu) Dupa ce ai facut asta pune-l in ureche si stai pana se raceste la mine a mers si cand am avut dopuri pentru. ca usutoil trage si curentu si ceara o topestewinkingFunda?

| Muzic_Razva_1997 a răspuns:

Pai eu iti recomand sa trimiti pe cineva la farmacie si sa cumpere picaturi pentru inflamarea cavitati la ureche atunci sau o crema de galbenele sau de menta!