| SorinelCopilu a întrebat:

Salut, ma lupt de ceva vreme cu o dilema, cred ca sunt un fel de ciudat, inca de cand ma stiu m-am diferentiat de ceilalti copii, de mic ascultam alta muzica, vorbeam altfel si chiar si profesorii atat de la scoala, cat si de la liceu mi-a zis ca sunt diferit.
Prima chestie pe care am observat-o este muzica, inca de mic ascultam Bethoven sau Wagner, Bach.In ultimul timp am schimbat ascult dark piano asta e preferata mea https://www.youtube.com/watch?v=VagES3pxttQ.
A doua chestie era ca eram foarte retras, nu vorbeam cu copii, nu prea aveam prieteni imi petreceam timpul in casa citind si citeam chestii oculte sau supranaturale intr-o vreme am fost obsedat de povesti de groaza de pe Youtube.
Si a treia problema e ca sunt foarte timid, de exemplu chiar si la magazin daca am un singur produs in mana nu am curajul sa intreb daca pot merge in fata sau inainte imi placea de o fata de la mine de la scoala si mi-a luat 3 ani s-o invit la cafea.
Nu stiu, astea sunt chestii normale sau sunt eu un ciudat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Salut! Fiecare om este diferit, nu suntem cu totii la fel.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu esti ciudat pentru ca nu exista un standard care sa defineasca "normalul".