anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma-m oparit la fund nu stiu din ce cauza, probabil din cauza faptului ca am folosit niste boxeri ne corespondibili pentru timpul de vara nu stiu dar ma irit cand ma asez, cand ma ridic si de asemenea ma irita candstau pe scaun? Ce pot sa fac? Multumesc anticipat! Funda si vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sarah1994 a răspuns:

Probabil este de la caldura sau materialul boxerilor nu este 100% bumbac, poti sa folosesti niste pudra de talc si poarta ceva mai lejer pentru o perioada, sper ca te am ajutat.

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Ai pielea sensibila, iar materialul nu o fi de cea mai buna calitate si ti s-a produs iritatie.

| varcolaccc a răspuns:

Simplu, iti spun din propria experiența : dai cu spirt, dupa cu crema de galbenele si dormi fara lenjerie in seara cand iti dai cu, crema. O sa vezi rezultate imediate.

| MirelaNicoleta a răspuns:

Cutaden usuca ranile este un unguent si incarca sa stai cat mai mult in pat, noaptea incearca pe cat posibil sa dormi fara lenjerie doar asa poti ajuta rana sa se usuce mai repede.