| Tzapa97 a întrebat:

Salut ma numesc Alex si am o problema... nu mi se mai coaguleaza sangele de ex:
-Acum doua luni m-am taiat la antebrat si nici acum nu s-a vindecat.
-Atunci cand imi curge sange din nas nu se coaguleaza decat dupa 30 de minute...
-si multe altele. zgarieturii care nu se vindeca deloc ba chiar se invinetesc.
-Ce pot face am nevoie de ajutor urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Vad ca aceste simptome sunt si la hemofilie. Uite mai multe informatii; http://www.pravaliata.ro/hemofilia.htm
In orice caz,trebuie sa mergi la doctor pentru o consultatie deoarece problema asta iti poate pune si viata in peroicol, daca sa zicem ai un accident si te ranesti mai grav, pentru ca sangele nu se coaguleaza normal.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu medicul de familei de ce nu-l consulți? Analize de sânge și un control medical de specialitate.
Sănătate.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Mergi la un medic hematolog, acesta iti va indica analize specifice pentru depistarea bolilor de sange.

| DanielaMiky a răspuns:

Trebuie sa faci niste teste de coagulare si sa vezi daca nu cumva ai diabet. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti suspect de diabet. Fa un control medical de specialitate, si nu mai astepta raspunsuri pe net!

| username_3216 a răspuns:

E o boala destul de grava,trebuie sa iti faci URGENT analize,pe bune
trombocitele s-ar putea sa fie la un nivel foarte scazut,ele au rol in coagularea sangelui, sau s-ar putea sa fie din cauza altor factori care au rol important in coagulare, nu cred ca are rost sa iti dau detalii despre ei
ce e important de retinut e ca problemele de coagulare a sangelui sunt grave si ca trebuie sa te vada un medic neaparat

| Tzapa97 explică:

Legiuitoarea multumesc dar am incercat...sad si nu e sa zici ca sunt palid si slabutz si... mic oh go on am 1.84 am 65 kg sunt bronzatlaughing chiar nu inteleg.thinking

| Tzapa97 explică:

Am mers si la medic sa vd daca am diabet si analizele au iesit bine... si totusii cred ca am lipsa de vitamina k dar nu sunt sigur sad