anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma numesc Andrei si am 13 ani. Acum o saptamana am observat ca testiculul meu dreptu este mai mare decat cel stang si cand pun mana pe el doare. Se mareste si micsoreaza dar de o saptamana nu mai au ambele aceeasi marime. Cand indoi picioarele sau chiar cand ma intind doare. Adorm foarte greu din cauza asta. Al doilea lucru pe care l-am ovservat e ca din cand in cand simt o durere in partea dreapta a abdomenului si problema mea este la testiculul drept. Are vreo legatura? Frica mea este sa nu cumva sa am cancer. Am doar 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Discuta cu parintii tai, ce ai tu necesita un consult medical.

| Roxin a răspuns:

Salutare!

Ai avut de curand vreo lovitura in zona?
Sau expunere la frig, schimbari bruste de temperatura? Lenjerie incomoda?
Ceea ce ai tu e posibil sa fie un testicul torsionat. Asta inseamna ca e deplasat din saculet si durerea e ceva normal.
In principiu, te poate consulta un medic si prin masaj, il poate readuce la locul lui. In caz contrar, e necesara interventie chirurgicala.
Mergi urgent la medic. Asta e o problema serioasa. Vasele de sange sunt stranse, testiculul nu mai e alimentat cu sange si poate necroza.
Risti sa il pierzi si ai o varsta frageda.
Fugi la medic, de urgenta!

Sanatate!