| Solenza a întrebat:

Salut ma numesc Cristian si am 20 de ani am avut un accident foarte grav pe 28.07. 2011, am aflat ca sufar de paraplegie spastica, fiinddiagnostigat cu o contuzie spinala C5/C6, adica afectiuni ale radacinilor si plexurilor nervoase. medicii spun ca am o inflamatie care se resoarbe in 2 ani. Exista sanse sa ma recuperez complet si sa fiu ca inainte?

Toata povestea mea se gaseste aici: http://radeacristian.blogspot.com/

Va multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bebewabbit a răspuns:

Ar trebui sa te recuperezi, din pacate nu pot spune complet caci drumul e foarte lung si vei avea de muncit ingrozitor ca sa-ti poti controla si un deget, banuiesc ca stii mai bine decat mine la ce ma refer Dar fizioterapia si kinetoterapia sunt de maxima importanta in recuperare asa ca trage de tine cat poti si cu ajutorul lui Dumnezeu si al familiei ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine.Nu te descuraja niciodata( desi cu siguranta vor exista momente cand vei simti ca nu mai poti) caci este foarte important sa fii hotarat si sa nu deraiezi de la traseu. Iti doresc mult succes, multa putere de munca si imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Daca mai ai intrebari iti pot raspunde in limita cunostintelor mele medicale legate de problema ta.

0 răspunsuri: