Efortul pe care l-ai facut obisnuindu-ti organismul sa intre in repaos la 4 dimineata presupune un altul pentru a-l dezobisnui! Iti sugerez ca, la ora 4 dimineata, cand te apuca somnul, sa incerci sa rezisti, fara sa dormi, pana seara la orele 19-20 -21.Nu peste mult timp va incepe scoala iar organismul tau trebuie sa se obisnuiasca, din timp, cu alt program de repaos!
Fa niste sport inainte sa te culci de ex niste abdomene la mine a functionAT succes. FUNDITA?
Afla cauza: stres, probleme de familie, regim de viata neregulat, TV prea mult? Spune-mi ce program ai si ce probleme ca sa iti pot spune exact ce sa faci. Eventual pe privat daca e prea mult de scris.
Incearca si cu ceai de tei, ceai ''Somn Linistit''. Bea 2 cani pe zi sau 1 la culcare. Fa multa activitate si evita situatiile stresante chiar si in timpul culcarii.Sunt medicamente pentru insomnie o gramada dar eu zic ca mai bine cauti un remediu naturist si bun care sunt si ele foarte multe.
Nu face sport inainte de a te culca! Vei fi surescitat si nu vei putea dormi. Incearca medicamente naturiste pe baza de pasiflora.
Eu sunt, din nou. Pai fac sport in timpul zilei, all day long. Intru in casa pe la 22-23. Stau putin la calculator si dupa incerc sa dorm, inca putin cu tv-ul si pur si simplu nu ma ia somnul. Probleme de familie nu am, situatii stresante nici atat. O sa incerc sfatul alisiei, o sa stau noaptea asta treaz pana la 9 ziua urmatoare. Monique, cum am spus mai sus, nu am probleme stresante sau de familie. O sa revin cu un reply dupa ce incerc solutia alesiei.